Kjøpsvilkår

Det fleste varer vi selger i vår nettbutikk vil være å få tak i ut sesongen.
Selvsagt forstår vi at om det blir feil størrelse så må kunde få byttet så det blir rett! Det viktigste når en kjøper et plagg er at det har rett funksjon til deg.

Dersom du må bytte oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss på telefon eller epost asap! Husk å henvise til din ordre id når du tar kontakt med oss. Om du vil ha tilsendt returlapp så ber du om dette på mail: post@workwearnorge.no  Dette for å prøve å gi deg kjappest mulig bytte og sikre at ev. lagervarer holdes av til deg:)

Betaling

Du kan velge mellom følgende betalingsmåter i vår nettbutikk:

Klarna
Gjennom klarna har man mulighet til å få varen nå og betale 14 dager senere, eller å få delt opp beatlingen ved å inngå en delbetalingsavtale. Alt disse valgene får du når du er på vei til å kjøpe varen i vår nettbutikk i checkout. 

VISA
Di kan velge mellom å betale med Klarna eller betalingskort osm VISA.

Ordrebekreftelse og faktura blir sendt pr e-post. Faktura blir aktivert når vare sendes. Ved kortkjøp eller Klarna aktiverer vi transaksjonen når varen sendes.

 

Faktura:
Dette er et valg forbeholdt våre bedriftskunder. For å kunne få handlet på faktura må bedriftkundene og forhandlerne ha en aktiv konto hos oss. Har du ikke en aktiv konto, kan du gå til søknadsskjema, fylle det ut, og vi vil ta kontakt med deg. Gå til skjema: https://workwearnorge.no/bli-forhandler/

 

Personvern-opplysninger
Les mer om hvordan vi håndterer personopplysninger her. Vi brukar din info kun internt og vil aldri gi den videre til tredjepart.

BEDRIFTSAVTALE:
Bedrifter kan opprette bedriftskonto hos oss. Våre faste kunder blir tilbudt fast rabatt på hele sortimentet vårt. Ta kontakt med oss eller fyll ut skjema og vi vil følge deg opp.

Fraktopplysningar:
Privat: Fraktprisen varierer fra 92,- til 160,- inkl mva. Du henter pakke selv på din utleveringsplass. 

Bedrift: Frakt beregnes for bedriftspakke, ev velg å hente ut vare.

SVALBARD har såpass forøhya fraktprisar at kunde må betale Posten sine tillegg. Kontakt oss for fjerning av MVA

Retur:
Kunde betaler retur ved bytting/retur. Workwear Norge AS betaler ny frakt ved bytting.
Vil du ha tilsendt returlapp på mail? Gi beskjed til post@workwearnorge.no 

Dersom vi har sendt feil vare/ved godkjent reklamasjon betaler selvsagt vi for frakt. For uavhentede pakker vil kunde bli belastet 25% av vareverdien samt frakt. Dette for å dekke våre kostnader med uavhentede varer.

VIKTIG: ta vare på sporingsnummer når du returnerer pakke! Ved netthandel har du 14 dagers åpent kjøp fra du fysisk mottar vare.

Ved retur skal vare være i orginal stand. Ubrukt og med alle lapper/merking intakt på vare. Skriv gjerne på pakkseddel, ev legg ved ark med navnet ordren er på og ønske for returen.

RETURADRESSE:
Workwear Norge AS
Gamle Drammensvei 68
0271 Oslo

Returskjema

Leveringstid:

De fleste varer du handler i vår nettbutikk, finnes på lager lokalt i Oslo. Skulle vi derimot akkurat ha gått tom for en vare du har kjøpt, vil vi ta kontakt med deg for å oppdatere deg vom når vi kan ha denne i butikken eller du kan motta denne. Dersom du ikke skulle kunne klare å vente, kan du alltiuds finne en annen vare til samme pris.
Det som vi evt skulle ha gått tom for,  blir bestilt inn fortløpende fra europalager i Nederland. 
Ventetid varierer da fra 10 dager til 3 uker.

Dekningsområde:
Norge. Svalbard har fått økt porto, vi har dersverre ikke mulighet til å ta denne kostnaden

Utleveringsmåte:

  • Du får hentelapp og/eller SMS når pakken kommer til ditt nærmeste bestemte utleveringssted.
  • Du kan hente varer i vår butikk i Drammensveien 68 i Oslo. Ev. retur/bytte kan også leverast der.

Ansvar:

  • Ved skade eller bortkomst av pakke så kontakt oss! Du vil selvslagt få tilsendt ny vare, men vi krever dokumentasjon på skade. Fyll ut Postens skademeldingsskjema! Skadd vare må returneres.
  • Garanti : Kunde skal ha den garanti som er utstedt for det enkelte produkt. Feil bruk/montering vil medføre at garanti faller bort. For eventuell reklamasjon skal Workwear Norge AS kontaktes snarest.

Sporing:

  • Du vil få tilsendt hentemelding pr sms. 

Salgsbetingelsar:

Miljø:

  • Vi bryr oss! Vi legger stor vekt på gjenbruk, kildesortering og et lavt papirforbruk.
Spørsmål? Kontakt post@workwearnorge.no
 
Velkommen som kunde!